Mina tankar om att vara samtalsterapeut

Har du några som helt besvär i något som du finner väldigt stort intresse för, och ser dina besvär som hinder som hindrar dig från att göra det som du verkligen brinner för? Har du några problem, som du känner tynger dig, men det är inget som du kan prata med någon du känner om? Har du varit med om något otäckt eller obehagligt, och vill kunna bolla tankar kring detta och dela med dig av dina erfarenheter och upplevelser till någon som inte dömer dig? I så fall så kan jag på Kognitiva PT AB finnas här för, samt förhoppningsvis hjälpa dig. Det här företaget Kognitiva PT AB, är ett företag som ägs och drivs av mig, vid namn Vivi-Anne Blomgren. Jag är väldigt erfaren och utbildad inom terapi och psykisk ohälsa, och jag har verktygen och hjälpen som krävs för att bli av med, eller lära sig hantera, vissa svåra eller otäcka tankemönster och beteenden.

Jag har alltid tyckt att det är väldigt viktigt att finnas där för sina medmänniskor. Jag har alltid, sedan tidig ålder, varit en som hellre lyssnar än pratar. Jag har alltid föredragit att prata om andra folks problem eller bekymmer, och har alltid velat hjälpa andra människor, i den mån som jag kan. Jag skulle vilja dela med mig av min erfarenhet samt mina tankar om just varför jag valt detta yrke och den här branschen till många av er där ute, som nog undrar om detta. Jag är samtalspartner för jag bryr mig om människor. Jag bryr mig om andra, och jag tror starkt på att man kan hjälpa andra och forma deras tankar och tankemönster till att fungera mer positivt och minska negativiteten. Jag brinner för detta. Hoppas att det här var en helt okej beskrivning eller förklaring. Jag skulle vilja önska er en fortsatt härlig dag, så hörs vi snart igen. Ställ gärna frågor om ni funderar på något eller elt enkelt vill veta mer! Vi hörs snart igen!