Att jobba som byggarbetare

Hej på er! Hur mår ni? Jag vill prata om idag och berätta lite för jag ser att ni frågat mig mycket och undrat hur det är att vara byggarbetare på företaget Nordisk Bygg och Industridesign AB som jag jobbar på. Ni har ställt mycket frågor, dels om Nordisk Bygg och Industridesign AB som företag, samt hur det är att jobba inom bygg som byggarbetare i Malmö. Jag skulle vilja berätta lite kort och kortfattat för et idag om hur det är att jobba just på Nordisk Bygg och Industridesign AB – i min egna uppfattning och i mina egna tankar.

Jag har alltid varit otroligt händig och har alltid tyckt att det är roligt att vara fysiskt aktiv. Jag tycker om att anstränga mig och min kropp fysiskt och jag tycker det är så himla bra hur tränad man blir i arbetet. Jag har alltid tränat mycket och alltid haft ett stort intresse för träning och styrka, vilket gör att det här arbetet blir alldeles perfekt och verkligen passar så bra för just mig och mina intressen. Jag tycker helt enkelt om, eller älskar, om man får säga det så, att vara byggarbetare och jobba med bygg i byggbranschen. Jag tycker det är så trevligt att mina kollegor och kompanjoner delar mina intressen och min passion för fysiskt aktivt arbete, och jag vill verkligen tipsa er där ute som också gillar att vara fysiskt aktiva, om att jobba i bygg och byggbranschen! Det ger en så väldigt mycket, både i träning och i att man håller sig fysiskt aktiv. Hoppas detta kunde svara på några av era frågor! Vi hörs snart igen!