Vår skivbutik Vinylstallet AB

Varmt välkommen hit till min blogg! Vad kul att ni är här och hälsar på! Jag tänkte göra ett litet inlägg, och berätta lite om hur jag känner och vad jag tänker kring mitt yrke och min bransch som jag jobbar i! Som ni kanske vet och förstått, så driver jag den här butiken Vinylstallet AB. Jag som äger och driver denna butik heter då Henrik Salmberg, och jag har, så länge jag kan minnas, haft ett otroligt stort och starkt intresse för musik och artister! Detta bidrog till att jag ville bege mig in i branschen på något sätt, och eftersom jag inte är musiker eller artist själv, så fick det bli en musikbutik helt enkelt! Jag verkligen brinner och älskar den här verksamheten, har nog aldrig känt, eller haft, så stor passion för något i livet!

Det allra bästa med musik, tycker jag, är att kunna få höra och lyssna samt utveckla känslor inom allt som rör musik och artisteri. Jag tycker att det är så himla härligt att lyssna på bra artister och bra låtar! Det allra bästa med just mitt jobb på Vinylstallet AB, är att jag får dela mitt musik-, samt artistintresse med alla mina kunder som kommer in och besöker min butik. Ofta så kommer det in kunder och berättar en massa om kanske artister som de sett live, eller som de fått någon sorts kontakt med, och berättar att de väldigt gärna skulle vilja ha deras skivor, vilket de sällan inte hittar hos oss. Vi har skivor från de allra flesta kända artisterna och vi tycker det är otroligt kul och givande att verkligen få hjälpa våra kunder att finna skivorna i deras smak och de skivor som de önskar! Det är nog också något som jag anser är väldigt unikt och roligt med att jobba på Vinylstallet AB.